Povijest tvrtke

EMOS-PROMET d.o.o. je obiteljska tvrtka čiji je vlasnik i osnivač g. Ivan Florjan.

Njegovo iskustvo dolazi još iz davne 1977. godine kad je radio kao certificirani serviser za plamenike Weishaupt® u poduzeću EMO-CELJE.

Nakon prikupljenog desetogodišnjeg iskustva godine 1987. otvara vlastiti obrt za prodaju, montažu i servis plinskih i uljnih trošila (plamenici, kotlovi i bojleri) pod imenom EMOS.

Kvalitetnim poslovanjem, brojnim zadovoljnim korisnicima te proširenjem asortimana proizvoda obrtnička djelatnost  1993. godine prerasta u poduzeće pod nazivom EMOS-PROMET d.o.o.

Sadašnjost tvrtke

Unutar same tvrtke EMOS-PROMET postoje tri osnovne grupe djelatnosti, a to su: prodaja, montaža i servis.

Prateći situaciju na tržištu, tvrtka pred sebe postavlja četiri temeljna cilja:

  • ZADOVOLJAN KUPAC, odnosno KRAJNJI KORISNIK,
  • POVOLJNA PONUDA OPREME ZA MALE (OBITELJSKE) SISTEME GRIJANJA,
  • POVOLJNA PONUDA OPREME ZA SREDNJE VELIKE SISTEME CENTRALNOG GRIJANJA (plinski i uljni kotlovi i plamenici sa pripadajućom opremom),
  • KVALITETAN SERVIS I ODRŽAVANJE KRAJNJEM KORISNIKU.

Pružena je mogućnost kupnje po sistemu “KLJUČ U RUKE ” a to znači cjelokupnu uslugu počevši od proračuna, savjetovanja, ponude, prodaje, dobave i montaže, puštanja u pogon te servis u garantnom i van garantnom roku, SVE NA JEDNOM MJESTU.

Ponuda i servis

POVOLJNA PONUDA I KVALITETAN SERVIS ostvareni su dobrom poslovnom suradnjom s predstavništvima proizvođača kao i sa samim proizvođačima. Uz već poznate tvrtke kao što su Weishaupt® i Vaillant® poslovnu suradnju ostvarujemo i s nekoliko iznimno kvalitetnih talijanskih tvrtki među kojima posebno ističemo ECOFLAM BRUCIATORI S.p.A.,  FONDERIA SIME S.p.A.,  ICI CALDAIE S.p.A.   čiji smo ovlašteni distributer i servis za Republiku Hrvatsku.
Detaljnije informacije o tvrtkama EcoflamICI, SimeWeishaupt te Vaillant možete saznati tako da kliknete na odgovarajući naziv tvrtke.

Dodatno smo proširili naš asortiman opreme tako da sada u ponudi imamo, osim opreme za centralno grijanje, plin, vodovod i kanalizacija i sanitarnu opremu, keramiku, kade i tuš kabine, slavine, kupaonsku galanteriju itd.

Ukoliko Vas interesiraju bilo kakve dodatne informacije o našoj tvrtki slobodno nam se obratite e-mailom na adresu  info@emos.com.hr  ili  prodaja@emos.com.hr

© Copyright Emos promet d.o.o. 2019 | Design by web-pulse.eu